Kuidas Lihamagnaat alguse sai?
Lihamagnaadi sünnilugu
Ühel ilusal päeval aastal 2016, ostsin poe esiselt müügiletilt suitsuliha. Jõudes koju ning seda usinalt lõikama hakates, voolas selles välja soolvett. Mõistsin, et seda on lihasse süstitud kaalu tõstmiseks ning pettumus oli niivõrd suur, et otsustasin endale ise suitsuahju ehitada ja paremat liha teha.
Mõeldud, tehtud! Mõne päevaga sai ahi valmis ehitatud ja retseptidega katsetamine võis alata.
Kulus lugematu arv kilosid liha ja marinaade, kuniks lõpuks jõudsin suurepärase maitsega, mahlase suitsulihani, mille kõik proovijad heaks kiitsid.
Peale aastaid harjutamist jõudsin veendumuseni, et sellest hobist võiks saada minu põhitöö. Aastal 2023 lisandus hoovile käru peal Barbeque ahi suvisteks üritusteks ja 2024 Oktoobris sündiski Lihamagnaat OÜ. Sügis-talvisel hooajal tegeleme suitsuliha valmistamisega ning kui ilma lubab, siis tegeleme üritustel BBQ lihaga toitlustamisega.