Kuidas Lihamagnaat alguse sai?
Lihamagnaadi sünnilugu
Ühel ilusal päeval aastal 2016, ostsin poe esiselt müügiletilt suitsuliha. Jõudes koju ning seda usinalt lõikama hakates, voolas sellest välja hulganisti soolvett. Mõistsin, et see lihatükk oli peale valmimist kaalu tõstmiseks uuesti soolvette ligunema pandud. Minu pettumus oli niivõrd suur, et otsustasin endale ise suitsuahju ehitada ja paremat liha tegema hakata.
Mõeldud, tehtud! Mõne päevaga sai ahi valmis ehitatud ja retseptidega katsetamine võis alata.
Kulus lugematu arv kilosid liha ja marinaade, kuniks lõpuks jõudsin suurepärase maitsega, mahlase suitsulihani, mille kõik proovijad heaks kiitsid.
Peale aastaid harjutamist jõudsin veendumuseni, et sellest hobist võiks saada minu põhitöö.
Aastal 2023 ostsin kärule ehitatud Barbeque ahju, millega otsustasin hakata käima suvistel väliüritustel toitlustamas.
Et tooted püsiksid kenasti stabiilselt jahedad ka elektrikatkestuse korral, jõudis 2025 aastal hoovi ka uhke maakelder.
Ja nii sündiski Lihamagnaat OÜ, mis suvel tegeleb üritustel toitlustamisega ja sügis-talvisel hooajal suitsutatud toodete (liha, kala, kana) valmistamisega.
Kui vajad meeldejäävat toitlustajat, võta ühendust!







